Vad ska vi vara uppmärksamma på när vi köper sprängmaskin

- 2021-04-15-

1. Köp en sprängmaskin som passar dina egna bearbetningsbehov. Det finns många specifikationer för skjutblästringsmaskiner, såsom krok, genomgående typ, bandtyp, etc. för att möta dina egna bearbetningsbehov avser den typ av sprängmaskin som är lämplig för rengöring av arbetsstycket. Stora delar av stålkonstruktioner bör rengöras med en sprängmaskin av typ, och små hårdvarudelar kan rengöras med en sprängmaskin av bandtyp. Kunderna bör ange storleken på det dagliga rengöringsarbetsstycket. Välj lämplig sprängmaskin.

2. På grund av osäkerheten om priset på sprängmaskin har den allmänna sprängutrustningen, efter år av utveckling, bildat ett relativt enhetligt pris. Tidsskillnaden mellan kundernas köp och köp är inte stor, men produktkvaliteten bör bekräftas först.

För den icke-standardiserade anpassade sprängutrustningen finns det många osäkra faktorer som antalet sprängblåsare, dammavlägsnande luftvolym och rumsstorlek, så priset är inte enhetligt.

3. Produktkvalitet, skjutblästringsmaskins produktkvalitet förstår huvudsakligen följande aspekter: (1) kvaliteten på råvaror, såsom tjockleken på stålplattan, (2) tillverkningsprocessen, (3) rengöringsprestanda för skjutblästring, vilket kan vara mycket intuitivt på fältet för att se, när kunder köper, kan de titta på rengöringsprocessen för sprängmaskiner på plats för att se utseendet på det rengjorda arbetsstycket.