Hur mycket vet du om krokblästringsmaskin

- 2021-04-15-

I gjuteribranschen måste nästan alla stålgjutgods och järngjutgods behandlas med sprängmaskin. Syftet med detta är inte bara att rengöra gjutningens ytföroreningar, utan också att spela rollen som kvalitetsinspektion efter att gjutningsproduktionen har slutförts och att skärma produkterna med dålig yta direkt.

Vid normal tillverkning av gjutgods måste alla gjutgods rengöras med sprängmaskin. På detta sätt kan föroreningarna på gjutytan rengöras. Samtidigt, om det finns ytfel på gjutytan, om det finns gas- och sandfästnings- och avskalningsfenomen, vilket tydligt kan ses genom teknisk behandling av krok typ sprängmaskin , kan vara väldigt bekvämt för dessa defekta produkter direkt avskärmade och behöver inte längre välja manuellt en efter en.

Förutom att rengöra gjutytan kan krokblästringsmaskinen också bearbeta gjutytan. Genom den tekniska behandlingen av krokblästringsmaskinen kan gjutningsytan uppnå önskad idealeffekt och ge motsvarande ytkvalitetseffekt. Det kan enkelt möta gjutningens produktionskrav och kraftigt minska arbetskostnaden för gjutningslinjen Kostnad, förbättra gjutningens produktionseffektivitet. Genom ytbehandlingen av krokblästringsmaskinen kan gjutytan uppfylla kraven.